Apotheek Cogghe

Apotheek Cogghe

Specialiteiten

Apotheek Cogghe

Apotheek Cogghe is niet zomaar een apotheek. Wij maken zelf homeopathische bereidingen en zijn gespecialiseerd in spagyrieken.

Door onze grote fascinatie voor alles wat met medicijnen en het genezen van mensen te maken heeft, hebben wij ons ook in meerdere takken binnen de geneeskunde gespecialiseerd. Hedwig Cogghe is ook ziekenhuisapotheker en specialiste in dermatocosmetica en orthomoleculaire geneeskunde.

Onze homeopathische geneesmiddelen en spagyrieken bereiden we in ons eigen labo. Met een grondige kennis van natuurgeneeskunde en geneeskrachtige kruiden en planten bent u verzekerd van expertadvies en correcte en nauwkeurige bereidingen.

Zo kunnen wij onze patiënten zo goed mogelijk informeren en adviseren over hun gezondheid. Wij kunnen hen bijstaan met al hun medicatie, ook als deel van de opvolging na een behandeling in het ziekenhuis. Voor orthomoleculaire geneeskunde en dermatocosmetica kunnen wij ook instaan voor de diagnose. Voor spagyriek en homeopathie voorzien wij complete diensten van professioneel advies tot het voorzien van de gepaste medicijnen.

Onze specialiteiten

Wij staan voor u klaar met alle gebruikelijke diensten van een apotheek, waaronder volgende specialisaties:

Spagyrieken

Bereidingen van essences en oertincturen in eigen labo voor gebruik in de homeopathie, futotherapie, aromatherapie, bach bloesems, …

Homeopathie

Homeopatische geneesmiddelen bereid in ons eigen labo op basis van geneeskrachtige kruiden, planten, mineralen, …

Orthomoleculaire geneeskunde

Het voedingspatroon in kaart brengen en optimaliseren met supplementen voor de ideale concentratie van voedingstoffen.

Dermacosmetica

Diagnose van courante huidproblemen en deskundige behandeling met hoogwaardige cosmetische producten.